Dr. Swiss Enzýmová kôra 100 kapsúl

Kód: P00450
Premium
Značka: Dr. Swiss
10,44 € / ks 9,32 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
22.4.2024
Možnosti doručenia

Ľudské telo potrebuje enzýmy na dokončenie trávenia potravy a rozklad živín na formy, ktoré môže naše telo vstrebať.

Detailné informácie

Podrobný popis

Dr. Švajčiarsky: Enzýmová kôra 100 patentovaných kapsúl pre najnáročnejších užívateľov, čo zodpovedá 100 dávkam.

Podporte svoje zdravé a rýchle trávenie zmesou tráviacich enzýmov Dr. Swiss.
Dr. Swiss predstavuje ideálne zloženie výrobku, ktoré prispieva k normálnemu stavu tráviaceho traktu.

Máte problémy s trávením a trávenie a nechcete ich hneď riešiť užívaním liekov? Nemusíte.

Enzýmová kôra
Pri absencii enzýmov sa nestrávené bielkoviny dostávajú do hrubého čreva, kde podliehajú hnilobnému procesu a môžu spôsobiť tráviace problémy. Užívaním výrobku prispievate k normálnemu tráveniu.

Kľúčové vlastnosti produktu:

  • prispieva k úbytku hmotnosti
  • pomáha znižovať mieru únavy a vyčerpania
  • pomáha pri pocitoch plynatosti
  • prispieva k normálnej funkcii tráviaceho traktu

Aké enzýmy majú pozitívny vplyv na tráviaci systém a na čo sa používajú?

Amyláza: hlavný enzým, ktorý sa vylučuje v tele a trávi škrob. Konkrétne rozkladá sacharidy (polysacharidy) na menšie disacharidové jednotky a nakoniec ich premieňa na monosacharidy, ako je glukóza. Enzýmy zohrávajú kľúčovú úlohu v každej funkcii ľudského tela.

Proteáza: proteázy, známe aj ako proteinázy alebo peptidázy, sú enzýmy, ktorých katalytická funkcia spočíva v štiepení peptidových väzieb z polypeptidového reťazca určitého proteínu. Proteázy sú pre ľudský organizmus mimoriadne dôležité. Sú nevyhnutné pre trávenie, pretože premieňajú bielkoviny obsiahnuté v potravinách na aminokyseliny. Okrem toho tento enzým dokáže rozložiť nestrávené bielkoviny a toxíny.

Lipáza: veľmi dôležitý enzým v procese trávenia tukových látok (lipidov), ktoré sa nachádzajú v ľudskom metabolizme alebo sú súčasťou stravy. Hydrolyzuje tuky na menšie časti, aby sa mohli vstrebávať v črevách.

Celuláza: rozkladá molekulu celulózy na monosacharidy "jednoduché cukry", ako je beta-glukóza, alebo kratšie polysacharidy a oligosacharidy. Ľudia a iné zvieratá okrem prežúvavcov nedokážu produkovať celulázu. Preto ju môžu fermentáciou rozložiť len čiastočne a nie sú schopné využiť energiu z vláknitých rastlín. Takže vždy, keď ľudia jedia rastliny, prijímajú z nich rastlinné bunky, vláknité bunkové steny a celulózu. Keďže nie sú schopné produkovať enzým nazývaný celuláza, vlákninu trávi flóra hrubého čreva fermentáciou. Tento konkrétny mechanizmus však rozkladá len niektoré rastlinné vlákna. Ostatní sú z tela vylúčení. Na rozdiel od ľudí majú kravy veľké množstvo mikróbov, ktoré trávia celulózu a rozkladajú seno a trávu. Celkovú energiu teda získajú len požitím trávy.

Laktáza: enzým, ktorý sa nachádza v ľudskom tele a funguje ako disacharid, ktorý štiepi laktózu a mliečne cukry. Tento enzým je mimoriadne dôležitý, pretože asimiluje mliečne cukry a bez neho by telo nemohlo využívať žiadne z výhod mliečnych výrobkov. Laktáza je produkovaná sliznicou, ktorá pokrýva tenké črevo, a dosahuje najvyššie hodnoty v detskom veku, pretože najväčší zdroj kalórií (40 %) pochádza z materského mlieka. Za normálnych okolností by sa po tomto období mala produkcia laktázy zastaviť, ale keďže žijeme v modernej spoločnosti s rozvinutým poľnohospodárstvom, mlieko sa nachádza v každom obchode v mnohých podobách a telo sa mu dokázalo prispôsobiť. Hlavnou výhodou laktázy je jej schopnosť rozkladať molekuly laktózy a mliečne výrobky. To podporuje vstrebávanie vitamínov a živín obsiahnutých v mlieku, ktoré zlepšujú imunitu a zvyšujú silu organizmu. Keď telo prestane produkovať laktázu, mliečne výrobky nielenže strácajú svoju výživovú hodnotu, ale dokonca sa stávajú škodlivými.

Maltáza: je enzým, ktorý štiepi disacharid maltózu a nachádza sa u ľudí, kvasiniek, baktérií a rastlín. Dokáže tráviť disacharidy na sladové cukry známe aj ako monosacharidy. Počas trávenia sa škrob premieňa na maltózu pomocou slinných alebo pankreatických enzýmov známych aj ako amylázy. Vylučovaná maltáza sa potom premieňa na glukózu.

    Zloženie - bylinná zmes
    Zmes enzýmov v prášku, amyláza, proteáza, lipáza, celuláza, laktáza, maltáza, sukráza: 360 mg/1 kapsula (RHP = % neuvedené)
    RHP = referenčná hodnota príjmu na deň

    Balenie obsahuje: 100 kapsúl

    Odporúčané dávkovanie:
    užívajte 1-2 kapsule denne s jedlom

    Skladovanie: skladujte na suchom a tmavom mieste pri teplote do 25 °C. Skladujte mimo dosahu malých detí. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

    Upozornenie: Tento výživový doplnok sa nemá používať ako náhrada pestrej stravy a nie je určený pre deti. O používaní počas tehotenstva a dojčenia sa poraďte so svojím lekárom. Tento výrobok nie je určený na prevenciu alebo liečenie určitých chorôb.

    Dodatočné parametre

    Kategória: Trávenie
    Balení obsahuje: 100 ks
    Doplněk stravy: ano

    Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

    5
    1x
    4
    0x
    3
    0x
    2
    0x
    1
    0x
    Nevypĺňajte toto pole: